Pennisetum alopecuroides ‘Little bunny’

De Clematis groeit snel en kan drie meter hoog de lucht in groeien. Het is een bladverliezende klimplant die zeer winterhard is. Na de winter zal de plant ook weer snel nieuwe bladeren en scheuten krijgen. Deze klimplant fleurt elke muur, pergola of gaashekwerk op met zijn bloemen. Hij hecht alleen niet uit zichzelf, help hem daarom een handje door op verschillende plekken de plant aan het object te bevestigen.

Vindt onze items bij een van onze online aanbieders of een tuincentrum bij jou in de buurt:

Beschrijving Pennisetum alopecuroides ‘Little bunny’

De Pennisetum alopecuroides ‘Little Bunny’ is een laagblijvend siergras met opgaande groei en smal blad. De ‘Little Bunny’ wordt maximaal 40cm hoog. Van augustus tot en met oktober bloeit de plant met groenwitte bloemaren die tot diep in de winter aan de plant kunnen blijven en verkleuren naar zilverwit. Het groene blad verkleurt in de herfst naar groengeel tot oranjebruin en de plant is daardoor een kleurrijke aanvulling op je herfsttuin.

Laagblijvend soort

Groenwitte bloemaren

Blad verkleurt in de herfst

Pluimen kan je drogen voor een droogboeket

Specificaties

SKU
PEALLIBU14
GTIN
8719474810245
Merk
Elegrass
Cultivar
Little Bunny
Family
Pennisetum
Species
alopecuroides

Max Hoogte
40
Standplaats
Zon, Halfschaduw
Bladkleur
groen

Bijvriendelijk?
Vlindervriendelijk?
Klimhulp?
Eetbaar?
niet geschikt voor consumptie
Groenblijvend?
Geurend?
Doorns?
Giftig?

Snoeiperiode
III
Bloeiperiode
VIII - De Clematis groeit snel en kan drie meter hoog de lucht in groeien. Het is een bladverliezende klimplant die zeer winterhard is. Na de winter zal de plant ook weer snel nieuwe bladeren en scheuten krijgen. Deze klimplant fleurt elke muur, pergola of gaashekwerk op met zijn bloemen. Hij hecht alleen niet uit zichzelf, help hem daarom een handje door op verschillende plekken de plant aan het object te bevestigen.
Oogstperiode
N.v.t.

GRASP keurmerk
GRASP
MPS keurmerk
MPS-A
Biologisch gekweekt?
Min Hoogte
30 cm
Potmaat
14 cm

Follow us on

Instagram