Ons verhaal

PERFECT GARDEN

Logo Perfect Garden Flower

Jouw favoriete buitenplekje kleur geven, dat is ons geluk

Simpel; Nederlandse tuinen minder grijs maken door het toevoegen van smaakvol groen.

 

Perfect Garden is al ruim 30 jaar de plek waar het ‘vergroenen’ van iedere leefomgeving mogelijk wordt. Dit kan een groene tuin zijn, terras maar ook een balkon van elk formaat. We inspireren maar zijn ook de plek voor advies. Ons merk staat voor groen voor iedereen op een eenvoudige manier. Wij zijn gek op groen, word jij het ook?

De mooiste planten

Kwaliteit waar we voor staan!

Wij snappen dat je alleen het beste in je tuin wil. Het beste voor jou kan soms anders zijn als voor een ander. Met onze specialisten en veredelaars hebben we een breed assortiment samengesteld wat elke leefomgeving groen kan maken. Elke dag kijken wij kritisch naar ons assortiment zodat jij het langst kan genieten van de mooiste planten. Onze obsessie en ervaring met planten delen we maar al te graag met jou.

Wij houden van natuur

De bloemen en de bijtjes zijn altijd welkom.

Wij zijn gek op de natuur, en daar bedoelen we niet alleen onze planten mee. De vlinders en bijtjes zijn erg belangrijk en maken jouw groen helemaal af. Bij het samenstellen van ons assortiment letten wij extra goed op of de plant deze aantrekt. Geen zin in vliegende vrienden? We hebben ook planten die ze niet aantrekken, voor de liefhebbers van een rustige tuin.

Het hele jaar kleur in jouw buitenplek

Ook de grauwe maanden krijgen kleur!

We helpen je graag met een kleurrijk en groene buitenplek het hele jaar door. Niet elke plant houdt van de zon en warmte. Met ons assortiment kan je het hele jaar genieten van mooi visuele planten. Zo kan jouw buitenplek stralen tijdens elk seizoen van het jaar.

Onze specialisten

Slimmeriken die een obsessie hebben met groen.

Wij zijn trots op ons team! Samen werken wij elke dag hard om jou te kunnen helpen met jouw groene buitenplek. Iedereen heeft zijn eigen expertise welke hij of zij inzet om ons tot een succes te maken. Wij hebben de kilometers ervaring al doorlopen, dat hoef jij door ons team niet meer te doen.

Follow us on

Instagram