Rubus Lowberry® ‘Little Black Prince’®

Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Rubus Low. Little Black Prince’ is een zwarte dwergbraam. Het is een kleine braam en daarom is het ook mogelijk om de struik in een pot op het terras of balkon te laten groeien. De struik heeft donkergroene, ovale, gekartelde bladeren. De vruchten hebben een goed aroma, smaken zoet en fris. Bramen zijn eerst groen, daarna kleuren ze rood en op het laatst nemen ze die mooie donkere paars-zwarte kleur aan. Je kan de bramen een lange periode plukken, van juli tot oktober.

Compacte dwergbraam

Ideaal voor patio of balkon

Groeit makkelijk

Bramen hebben een goed aroma, smaken zoet en fris

Vindt onze items bij een van onze online aanbieders of een tuincentrum bij jou in de buurt:

Beschrijving

‘Rubus Low. Little Black Prince’ is een zwarte dwergbraam. Het is een kleine braam en daarom is het ook mogelijk om de struik in een pot op het terras of balkon te laten groeien. De struik heeft donkergroene, ovale, gekartelde bladeren. De vruchten hebben een goed aroma, smaken zoet en fris. Bramen zijn eerst groen, daarna kleuren ze rood en op het laatst nemen ze die mooie donkere paars-zwarte kleur aan. Je kan de bramen een lange periode plukken, van juli tot oktober. De takken waarvan je de vruchten hebt geplukt kun je al snoeien, deze takken zullen het volgende jaar weer vruchten krijgen. Laat de nieuwe takken met rust, deze krijgen later in het seizoen vruchten. Door regelmatige snoei voorkom je ook uitbreiding van ziekten.

Specificaties

SKU
RULIBLPR13BIO
GTIN
8719497267613
Merk
Lubera
Cultivar
Little Black Prince
Family
Rubus
Species
lowberry

Max Hoogte
100
Standplaats
Zon, Halfschaduw
Bladkleur
groen

Bijvriendelijk?
Vlindervriendelijk?
Klimhulp?
Eetbaar?
produceert eetbare vruchten
Groenblijvend?
Geurend?
Doorns?
Giftig?

Winterhardheid zones
Zone 6: -23.3 - -17.8 °C
Snoeiperiode
XI-II
Bloeiperiode
IV - V
Oogstperiode
VIII - X

GRASP keurmerk
GRASP
MPS keurmerk
MPS-A+
Biologisch gekweekt?
Min Hoogte
45 cm
Potmaat
13 cm

Follow us on

Instagram