Rubus idaeus ‘Malling Promise’

Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Rubus Idaeus Malling Promise’ is een van de bekendste frambozen soorten. Deze Framboos is zelfbestuivend en bloeit in het late voorjaar met onopvallende, kleine wit-roze bloemetjes waar bijen en hommels op af komen. Na de bloei ontwikkelen de frambozen zich. De vruchten zijn redelijk zacht en helderrood van kleur wanneer en hebben een milde smaak. De ‘Rubus idaeus Malling Promise’ is een zomerframboos, vruchten zijn te plukken vanaf juli. Van de frambozen kun je heerlijk jam en sap maken, maar ook vers van de struik en in desserts of gebak smaken ze lekker. ‘Rubus idaeus Malling Promise’ is een sterke groeier en moet, zoals iedere framboos, goed geleid en gesnoeid worden voor de beste oogst en smaak van de vrucht. Het is een klassieke, productieve zomerframboos die tamelijk grote vruchten van goede smaak voortbrengt.

Vindt onze items bij een van onze online aanbieders of een tuincentrum bij jou in de buurt:

Beschrijving Rubus idaeus ‘Malling Promise’

Tasty Green, 100% biologisch gekweekt fruit. Dat wil zeggen dat er tijdens de teelt uitsluitend plantaardige en dierlijke materialen gebruikt zijn. De pot en het etiket zijn gemaakt van gerecycled plastic en daarom een schone oplossing voor het milieu.
‘Rubus Idaeus Malling Promise’ is een van de bekendste frambozen soorten. Deze Framboos is zelfbestuivend en bloeit in het late voorjaar met onopvallende, kleine wit-roze bloemetjes waar bijen en hommels op af komen. Na de bloei ontwikkelen de frambozen zich. De vruchten zijn redelijk zacht en helderrood van kleur wanneer en hebben een milde smaak. De ‘Rubus idaeus Malling Promise’ is een zomerframboos, vruchten zijn te plukken vanaf juli.

Rode zomerframboos

Zelfbesuivende framboos

Grote aromatische vruchten

Klassieke zomerframboos met grote vruchten goed van smaak

Specificaties

SKU
RUIDMAPR13BIO
GTIN
8719497267729
Merk
Tasty Green
Cultivar
Malling Promise
Family
Rubus
Species
ideaus
Nederlandse naam
Framboos

Max Hoogte
200
Standplaats
zon-halfschaduw
Bladkleur
groen

Bijvriendelijk?
Vlindervriendelijk?
Klimhulp?
Eetbaar?
produceert eetbare vruchten
Groenblijvend?
Geurend?
Doorns?
Giftig?

Winterhardheid zones
Zone 5: -28.9 tot -23.3 °C
Snoeiperiode
Juli
Oogstperiode
Juni - Juli

GRASP keurmerk
GRASP
MPS keurmerk
MPS-A+
Biologisch gekweekt?
Min Hoogte
45 cm
Potsize
13 cm

Follow us on

Instagram